Difference between revisions of "Järjestelmäviesti:Loginprompt"

(Ak: Uusi sivu: Nimilippujen digitoidut kuvat näkyvät palveluun kirjautuneille käyttäjille, jotka sitoutuvat [https://www.kotus.fi/palvelut/arkistot/arkistojen_ja_aineistojen_kayttosaannot Nim...)
 
 
Line 1: Line 1:
Nimilippujen digitoidut kuvat näkyvät palveluun kirjautuneille käyttäjille, jotka sitoutuvat [https://www.kotus.fi/palvelut/arkistot/arkistojen_ja_aineistojen_kayttosaannot Nimiarkiston käyttöehtoihin ja Kotuksen aineistojen yleisiin käyttösääntöihin]. Nimilippujen kuvien käyttämisestä muuten kuin osana Nimiarkisto-palvelua on sovittava erikseen.
+
<div class="warningbox">Nimilippujen digitoidut kuvat näkyvät palveluun kirjautuneille käyttäjille, jotka sitoutuvat [https://www.kotus.fi/palvelut/arkistot/arkistojen_ja_aineistojen_kayttosaannot Nimiarkiston käyttöehtoihin ja Kotuksen aineistojen yleisiin käyttösääntöihin]. Nimilippujen kuvien käyttämisestä muuten kuin osana Nimiarkisto-palvelua on sovittava erikseen.</div>

Latest revision as of 09:49, 31 August 2018

Nimilippujen digitoidut kuvat näkyvät palveluun kirjautuneille käyttäjille, jotka sitoutuvat Nimiarkiston käyttöehtoihin ja Kotuksen aineistojen yleisiin käyttösääntöihin. Nimilippujen kuvien käyttämisestä muuten kuin osana Nimiarkisto-palvelua on sovittava erikseen.